sursa foto:  bzf.ro

Lovitură pentru mii de pensionari! Din ce motiv STATUL le cere banii înapoi

Mii de pensionari primesc o adevărată lovitură. Statul le cere banii înapoi! Cei mai mulţi dintre ei au primit somaţii de executare silită şi li se va pune poprire pe venituri.

De ce? Ei bine, timp de trei ani de zile, mii de pensionari din Dolj au primit mai mulți bani decât li se cuvenea, după ce Casa de Pensii le-a calculat greșit pensiile.

Acum, cei mai mulți dintre ei riscă să fie executați silit și să li se pună proprire pe venituri. De vină că mii de pensionari din județul Dolj au încasat mai mulți bani decât li s-ar fi cuvenit este sistemul informatic. Asta susţin reprezentanţii Casei de Pensii Dolj care spun că, totodată, există și persoane cărora statul le-a dat bani mai puţini.

10.000 de dosare de pensii din Dolj au fost reevaluate de la începutul anului. Unii dintre pensionari au fost găsiţi datornici, alţii mai au de luat bani de la stat, informează Digi 24.

Toate situaţiile sunt erori de sistem, susţin reprezentanţii Casei de Pensii Dolj. Erori pe care trebuie să le plătescă pensionarii, de la care statul vrea să își recupereze banii.

Vezi și Judecătorii au decis: Va MURI compania care a CREAT peste 85% din rețeaua de conducte de gaze din România!

Sumă IMPRESIONANTĂ! Fondul SPECIAL pe care Antena 3 i-l oferă lunar lui Mihai Gâdea – se ADAUGĂ la salariu

Un GIGANT american vrea să „SUPUNĂ” piața din România! Mută la FOC AUTOMAT

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare