sursa foto:  hdsatelit.blogspot.com

Lovitură USTURĂTOARE pentru Antene! Ce vedetă dă în judecată trustul Intact și ce daune cere – Sumele cresc de la o zi la alta

Lovitură usturătoare pentru Antene! O vedetă dă în judecată trustul intact și cere daune considerabile. Mai mult, potrivit avocatului cunoscutului om de televiziune, „sumele cresc de la o zi la alta”.

După ce a fost înlocuită cu zece zile înaintea debutului unui nou sezon al emisiunii „Agenția VIP”, Rocsana Marcu își face dreptate în fața magistraților.

Reprezentanta legală a Rocsanei Marcu, cunoscuta avocată Ramona Aldea, a dezvăluit în ce stadiu se află procesul, dar şi faptul că daunele cerute de vedetă se vor majora. Iniţial, vedeta a solicitat daune în valoare de 10.000 de euro, care reprezentau salariul pe două luni, scrie cancan.ro.

„Procesul se află în plină procedură de regularizare pentru stabilirea unui termen de judecată. Nu avem încă un termen de judecată, această procedură este în curs de desfăşurare. În acest timp, clienta noastră, Rocsana Marcu, poate participa şi la alte emisiuni, ca şi colaborator, pentru că a intervenit de drept, în mod tacit, întreruperea colaborării cu Antena Group. Da, bineînţeles că daunele se vor mări, în funcţie de perioada în care se va stabili procesul. Cresc sumele de la o zi la alta, valoarea daunelor va fi reactualizată la data în care instanţa va stabili data procesului sau atunci dacă se va primi un răspuns din partea Antena Group”, a declarat avocat Ramona Aldea, reprezentanta Rocsanei Marcu în procesul cu trustul Intact, după înlocuirea ei de la emisiunea „Agenţia VIP”.

Ramona Aldea spunea la sfârşitul anului trecut că blonda a fost înlocuită pe nepusă masă în emisiunea ”Agenţia VIP”, fără a fi anunţată de reprezentanţii Antena Group că-şi doresc să încheie colaborarea cu ea:„Ea nu a putut să-şi manifeste intenţia de a putea contracta cu o altă televiziune. Este normal, televiziunile îşi cunosc fiecare starurile sau vedetele şi tu, ştiind că tu eşti încadrată într-o anumită grilă a unei anumite emisiuni, nu abordezi… Şi nici nu ar fi putut pentru că asta ar fi făcut scadentă în mod automat plata acelui prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro. Clienta noastră nu a făcut asta şi nici nu a fost anunţată. Ideea este că acest contract nu a fost respectat, motiv pentru care nu a fost de acord să ajungă la o înţelegere amiabilă pentru că ei au vrut să păstreze câteva puncte prin care o puteau acţiona oricând în instanţă şi să solicite sume, acel prejudiciu de 50.000 de euro, pentru care nu văd a exista vreo explicaţie. După solicitările noastre, au blocat orice formă de comunicare, atât cu departamentul juridic, cât şi cu orice alt reprezentant. Exista un contract de prestări artistice şi cesiunea dreptului de autor. Contractul de colaborare între Rocsana Marcu şi INTACT GROUP nu s-a încheiat, acesta încă produce efecte juridice. Din punct de vedere juridic, la acest moment, orice act juridic încheiat, perfectat în mod legal, şi asupra căruia nu s-a intervenit prin încetare/pronunţare/ reziliere produce efecte juridice. Prejudiciul pe care noi l-am menţionat ca fiind necesar a fi acoperit de această societate s-a raportat strict la beneficiul nerealizat de clienta mea”.

Vezi și Și-ar dori-o mulți români! Ce pensie încasează fostul președinte Emil Constantinescu

Guvernul Dăncilă dă o nouă taxă: Cine sunt cei vizați și ce sumă enormă vor trebui să plătească

Se schimbă legea în cazul circulației fără rovinietă valabilă: Ce s-ar putea decide începând

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare