sursa foto:  stiripescurt.ro

Lucian Bode, ministrul de Interne, e chemat să dea explicații în Parlament, după ce imigranții au luat cu asalt România

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ajunge, marți, în Parlamentul româniei, în faţa membrilor Comisiilor reunite de Apărare din Senat şi din Camera Deputaţilor.

El va trebui astăzi să dea explicații despre modul în care va gestiona problema prezenței crescute a migranților în țara noastră, informează Antena 3.

Primarii din Timişoara şi Arad s-au plâns că sunt copleşiţi de imigranţii care ocupă clădirile părăsite şi asupra cărora nu mai au niciun control. Şi preşedintele Klaus Iohannis s-a aratat îngrijorat de această situaţie şi a cerut un raport.

Situația a devenit gravă la Timişoara după ce un imigrant afgan a fost ucis într-un conflict.

Aştept informaţii mai detaliate de la Ministerul Afacerilor Interne, dar să ştiţi că Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură. Nu cunosc motivele acestei evaluări făcute de primar, dar o să le aflu. Zona este de graniţă cu Serbia și Ungaria. Am avut tot timpul o presiune destul de mare de flux migratoriu.

Primesc zilele acestea un raport detaliat, după care o să-l rog pe domnul ministru să facă publice datele. Dar, încă o dată, Timişoara nu va fi lăsată singură”, a declarat, în trecut, președintele Klaus Iohannis.

Vezi și

EXCLUSIV Avem confirmarea: Demisie de formă la Apele Române! ‘Animalul Politic’ este director-adjunct la ABA Prut-Bârlad

Cazul din Poliție, prezentat de Bugetul.ro în exclusivitate, a ajuns pe masa procurorilor! Reacție a Poliției Capitalei

EXCLUSIV Un colaborator al Poliției Române lansează acuzații grave la adresa unui șef! ‘Pe cine nu suferă îl bagă în orice dosar pe care îl are în lucru și interceptează de acolo’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare