sursa foto:  Facebook

Lucian Mîndruță are câștiguri de invidiat. Ce sume fabuloase învârte noul ambasador Crucea Roșie, alături de soția sa

Lucian Mîndruță se bucură de foarte multă atenție din partea românilor, odată cu numirea sa în funcție la Crucea Roșie. Chiar dacă este cunoscut de o țară întreagă, puțini sunt cei care știu ce avere are nu doar el, ci și soția sa. Cei doi dețin firme de peste un milion de lei!

Noul ambasador onorific al Crucii Roșie Române este căsătorit cu Ioana Raluca Mîndruță, care este medic primar neurolog. Soții dețin compania Alter Media și Sign Factor. De la finalul anului 2023, cea de-a doua firmă și-a schimbat obiectul, ocupându-se de activități în producție cinematografică, video și programe de televiziune. Cu această ocazie, jurnalistul a devenit asociat unic.

Lucian Mîndruță, noul ambasador onorific de la Crucea Roșie / Sursă foto: Facebook

Ce profit au firmele lui Lucian Mîndruță

În anul 2022, Sign Factor a avut o cifră de afaceri netă de 759.943 de lei și a obținut un profit de 316.223 lei, cu doar 3 salariați. Totuși, firma lui Lucian Mîndruță a avut o scădere de 16% față de anul precedent.

Cea de-a doua companie, în care și soția sa, este Alter Media. Anul 2022 le-a adus o creștere clară, având o cifră de afaceri de 294.910 lei și un profit net de 16.250 de lei, dublu față de 2021, potrivit Economica.net.

CITEȘTE ȘI: Lucian Mîndruță a răbufnit la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Ne-ați livrat hârtie igienică, domnule președinte, după 6-7 ani. Vreți să mai stați să mâncați salariul în continuare?’

Jurnalistul a fost electrician la Magazinul Unirea

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ani buni, Lucian Mîndruță a povestit cum a arătat începutul carierei sale. A fost electrician la Magazinul Unirea, în vremea în care era student. Înainte de a fi în acest punct, la 14 ani era fotograf, paznic, dar cunoscut a ajuns abia când a semnat cu SOTI. Televiziunea de la care a pornit și Andreea Esca îi oferea un salariu infim.

„Am lucrat acolo, ca electrician. Am tras cabluri. Deci, dacă nu merge lumina, puteţi spune că mi-am făcut treaba prost. Am lucrat acolo în’88-’89, când eram student la seral. Dimineaţa lucram şi seara eram la facultate. Trebuia să mă întreţin. Eu mă întreţin singur de pe la 14 ani. Am muncit neoficial, iar oficial am muncit de la 19 ani, când am venit din armată. La 14 ani făceam poze la nunţi, la botezuri şi, o chestie care văd că s-a pierdut, făceam poze la înmormântări. (…)

După jobul ăsta am fost electrician, am fost paznic de noapte… Joburi foarte prost plătite, dar oricum mai bine decât eram plătit la SOTI. La SOTI, ca să pot să supravieţuiesc, în primele şase luni, după emisiune lucram ca paznic de noapte la Uzina 23 August, pentru că postul nu mă plătea. Prima carieră de televiziune, de aşa-zisă vedetă, venea cu un salariu egal cu zero”, spunea Lucian Mîndruță pentru Eva Paulina, în 2016.

CITEȘTE ȘI: Lucian Mîndruță: ‘Nu, azi n-a fost mitingul oamenilor liberi. Mie mi-a părut mai mult mitingul egoiștilor’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare