sursa foto:  Inquam Photos / George Călin

Lucian Mîndruță: ‘Nu, azi n-a fost mitingul oamenilor liberi. Mie mi-a părut mai mult mitingul egoiștilor’

Jurnalistul Lucian Mîndruță susține pe pagina sa de Facebook, că ”mitingul contra vaccinului – bazat pe o retorică religioasă – e ca demonstrația căruțașilor împotriva trenului”.

”Nu, azi n-a fost mitingul oamenilor liberi. Mie mi-a părut mai mult mitingul egoiștilor, care nu vor și nu pot să pună pe altcineva mai sus pe scara priorităților decât propriul nas.
Nu, nu cred c-a fost mitingul patrioților. Ci mai degrabă mitingul celor care – voit sau dintr-o eroare de judecată – preiau o tema a propagandei globale a unei țări ostile și o folosesc în lupta politică internă.
Nu, și nu e mitingul celor care își iubesc țara. E mitingul celor îndrăgostiți de ei însisi și care-ar scrie, până la capătul vieții, pe sub poduri „Eu însumi sunt România”.
Și dacă Aur chiar vrea să devină un partid serios, atunci s-ar apuca de proiecte mari. Economie, sănătate, învățământ. Când alege să se pună în fruntea unui astfel de show îmi arata doar că insistă să joace în liga mică. Poate și pentru că așa e scenariul.
Iar în rest, mitingul contra vaccinului – bazat pe o retorică religioasă – e ca demonstrația căruțașilor împotriva trenului.
Sții că oamenii se vor urca până la urma în tren, dacă îi duce mai devreme acasă la ei.
În cazul ăsta, la viața lor dinainte.
Atât am avut de spus, și încă o rugăminte am la voi:
Nu citiți comentariile. Vor fi doar un show al trolilor. Mai bine dați un share la voi și scrieți-vă acolo părerea. Am să vin să citesc.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare