sursa foto:  romaniatv.net

Ludovic Orban, audiat ca martor la DNA în dosarul măștilor neconforme MApN: Nu cunosc conținutul dosarului

Ludovic Orban, în al cărui mandat de premier a fost încheiat contractul care face obiectul unui dosar DNA în care sunt cercetați fostul șef al ROMARM, Gabriel Țuțu și Victor Pițurcă, s-a prezentat miercuri, 29 martie, la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de martor.

Ludovic Orban a făcut declarații, miercuri, la ieșirea de la DNA. Fostul premier a transmis că nu știa de implicarea lui Victor Pițurcă și că oferi toate informațiile care îi vor fi solicitate de procurori

”Eu am fost chemat ca martor la solicitarea părților, am dat toate informațiile cu privire la această anchetă. Dacă mi se mai solicită voi da, evident, orice informație. Ce știați despre implicarea familiei Pițurcă? Nimic. Îl cunosc pe domnul Pițurcă, dar nu am discutat cu domnul Pițurcă acest subiect, cred că nu l-am văzut din 2018 sau 2019. Nu m-am documentat (dacă este păguboasă sau nu afacerea Romarm, n.red.). Nu numai România a fost prins nepregătită de această criză economică. Nu cunosc conținutul dosarului, nu mi s-a adus la cunoștință. Nu cunosc exact ce i se impută, ce infracțiune se consideră că a săvârșit directorul Romar”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare