sursa foto:  infomures.ro

Ludovic Orban, declarație fermă: ‘În calitate de premier, voi sprijini toate proiectele iniţiate de Primarul General ales și vom duce la bun sfârşit proiectele care generează beneficii pentru Bucureşti’

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului şi preluare a mandatelor că, odată începută activitatea în Primăria Capitalei, trebuie puse în prim-plan interesele bucureştenilor.

„Prezenţa mea, aici este şi o garanţie că, în calitate de premier, voi sprijini toate proiectele iniţiate de Primarul General ales şi, mai mult decât atât, vom duce la bun sfârşit proiectele care ţin de zona guvernamentală, dar care de fapt generează beneficii pentru Bucureşti”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a anunţat că aşteaptă un audit serios la Primăria Generală, pentru că situaţia financiară a Bucureştiului este foarte proastă. „Trebuie spuse aceste lucruri. Vă invit, domnule Primar General, să spuneţi adevărul despre ce găsiţi şi, în acelaşi timp, vă garantez că veţi găsi o mână de ajutor în Guvernul pe care-l conduc”, a mai spus premierul.

Liberalii din administraţia Primăriei îşi declară sprijinul total pentru Nicuşor Dan, Primarul General al Capitalei, cu care vor lucra într-un parteneriat onest şi deschis.

Priorităţile PNL sunt gestionarea crizei sanitare, în Capitală, în contextul epidemiei de COVID-19 şi a situaţiei termoficării, în prag de iarnă. Sunt probleme care afectează viaţa bucureştenilor şi care trebuie tratate ca prioritate zero de noua administraţie publică locală.

În colaborare cu Guvernul PNL, pot fi finalizate proiecte importante precum autostrada de centură a Capitalei, extinderea reţelei de metrou, realizarea inelului feroviar şi a masterplanului de transport atât pe inelul feroviar, cât şi pe anumite tronsoane din interiorul Bucureştiului, precum şi proiecte de mediu şi prevenire a poluării.

Vor fi scoase la lumină, imediat, toate cheltuielile publice nejustificate făcute de Gabriela Firea în mandatul său. Bucureştenii aşteaptă acest lucru şi au dreptul să afle cum s-au tocat, timp de 4 ani, banii din bugetul Capitalei.

Consilierii PNL din CGMB îşi propun desfiinţarea companiilor municipale şi promovarea de proiecte privind simplificarea şi digitalizarea serviciilor Primăriei Generale, pentru ca cei care au nevoie de ajutor să nu mai sufere de pe urma birocraţiei şi să nu se mai lovească de indiferenţa funcţionarilor publici.

Liberalii le mulţumesc încă o dată bucureştenilor pentru încrederea acordată prin votul din 27 septembrie şi îi asigură că vor lucra în interesul lor, demonstrând că se poate face administraţie locală de succes, pe modelul administraţiilor locale din Oradea, Cluj, Alba, informează agerpres.ro

Citește și:

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare