sursa foto:  playtech.ro

Ludovic Orban: ‘Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege și trebuie să avem grijă’

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, acuză Parlamentul că ‘face nefăcute’ și adoptă legi generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse.

 

”Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege și trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în șa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă față plăților. Un asemenea gest de iresponsabilitate… Încercați să fiți mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situația în care foarte greu vom putea face față obligațiilor generate în Parlament”, a declarat în ședința de Guvern premierul Ludovic Orban.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus că legea care prevede acordarea despăgubirilor pentru secetă, care a făcut referire șeful Executivului, neavând acceptul Comisiei, nu se va putea aplica niciodată.

Orban i-a cerut lui Oros să ia legătura cu parlamentarii PNL pentru a ataca la CCR legea menționată.

”La dezbaterea în plen să fie prezenți miniștri pentru ai convinge pe parlamentari că nu trebuie să voteze ca în an electoral, ci în funcție de argumente solide”, a conchis Orban.

Citește și:

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

E oficial! Amenzi sau închisoare pentru cei care încalcă această lege

Alertă pentru Guvern: Pensionarii MAI care dețin puterea în Transelectrica! Contracte pentru Sebastian Ghiță și pentru baronul PSD, Niculae Bădălău

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare