Magistrații au luat noi decizii în cazul Caracal!

Reținutul Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a cerut magistraților să fie eliberat, însă această cerere i-a fost respinsă.

Potrivit b1.ro, Magistrații Curții de Apel București i-au respins cererea de eliberare lui Ștefan Risipițeanu, bărbatul reținut în calitate de complice al lui Gheorghe Dincă la viol.

Conform DIICOT, Risipițeanu a violat-o pe Luiza Melencu acasă la Gheorghe Dincă.

Cazul de la Caracal a devenit cunoscut începând cu data de 26 iulie 2019 când a apărut în presă o informație șocantă: o tânără de doar 15 ani fusese răpită și dată dispărută de familie.

Este vorba despre Alexandra Măceșanu, nepoata lui Alexandru Cumpănașu. Fata ar fi fost răpită pe 24 iulie, dar pe 25 a apucat să sune la 112 și să anunțe că a fost răpită, dar, din păcate, adolescenta a fost de negăsit.

Ea a sunat chiar de trei ori la 112 și a declarat că a fost răpită și violată.

Individul care a făcut acest lucru este chiar Gheorghe Dincă, din Caracal, care a luat-o cu mașina, la ocazie.

Vineri, când a fost identificată casa în care s-ar fi aflat Alexandra, poliţia a descins la prima oră.

Oase şi haine au fost găsite în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri.

Pe lângă Alexandra, a mai fost încă o fată răpită, este vorba despre Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat că le-a ucis pe amândouă și că le-a incinerat.

Mihaela Luiza Melencu a dispărut în urmă cu trei luni după ce a luat o ocazie la întoarcerea din Caracal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, Georgian Drăgan, Alexandra ar fi reușit să apeleze numărul de urgență 112 înainte de a fi ucisă, insă STS nu ar fi localizat corect apelul.

Drăgan a precizat că au trecut mai multe ore de la momentul apelului către 112 și cel al perchezițiilor, întârzierea fiind cauzată atât de adresele greșite furnizate de STS, cât și de timpul necesar obținerii mandatelor de percheziție.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a fost demis după tragedia din Caracal.

Gheorghe Dincă recunoaşte că a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut să o omoare, ci aceasta a căzut şi s-a lovit mortal la cap, după ce el a lovit-o.

Dezvăluirile le-a făcut avocatul angajat de acesta, Claudiu Lascoschi. Mai mult, avocatul spune că suspectul credea că fetele ar fi prostituate. Există şi o nouă pistă, de netăgăduit, în anunţul avocatului: la dosar sunt probe certe că Gheorghe Dincă ar fi luat-o la ocazie şi pe Luiza, fata dispărută în aprilie.

Vezi și:

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare