sursa foto:  defenseromania.ro

Mâine, românii ies din nou în stradă împotriva Rusiei! Manifestație organizată de Asociația 21 Decembrie 1989

Asociația 21 Decembrie 1989, prezidată de Teodor Mărieș, organizează un nou protest împotriva Federației Ruse, după invazia în Ucraina.

Manifestația stradală va avea loc sâmbătă, 21 mai, cu începere de la ora 18:00, în Piața Universității.

„Asociația „21 Decembrie 1989″ organizează sâmbătă 21 mai 2022, începând cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii, un protest autorizat împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei.

Terorismul are conotații militare. Terorismul reprezintă totalitatea actelor intenționate de violență, comise pentru a provoca teamă generalizată inclusiv în atingerea unor scopuri politice.

Rușii știu că terorismul este singurul mijloc de a câștiga împotriva rațiuni.

Condamnăm ferm actele de terorism ordonate de Vladimir Putin împotriva poporului ucrainean.

Terorismul rusesc trebuie oprit ACUM.

Solidari cu poporul ucrainean sâmbătă 21 mai 2022 organizează a zecea acțiune de protest în Piaţa Universității care se va finaliza cu marș la Ambasada Federației Ruse.

Adunarea publică se desfășoară sub sloganul Afară, afară cu rușii din țară Afară, afară cu teroriștii ruși de pe pământul sfânt al Ucrainei , acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația „Ioan Bărbuș”, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecinii noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Vă aşteptăm !

Glorie Ucrainei!      Слава Україні!

Glorie României!     Слава Румунії!

Asociația 21 Decembrie 1989”, este mesajul semnat de Teodor Mărieș.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare