sursa foto:  google.com

Mama Alexandrei Măceșanu, despre sentința lui Gheorghe Dincă: Nu ne încălzește cu nimic!

Mama Alexandrei Măceşanu a susținut în emisiunea Exces de putere de la postul de televiziune Antena 3, că anii de închisoare pe care îi va primi Gheorghe Dincă nu o va mulțumi, atâta timp cât ea nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica ei.

 

 

 

Este anchetă la Penitenciarul Craiova după interviul acordat de Gheorghe Dincă.

Autorităţile spun că interviul nu a fost acordat, iar acesta a primit un telefon mobil, care a fost introdus în mod ilicit.

În înregistrarea audio publicată de Gândul, Dincă neagă că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu și vorbeşte despre torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât pe cea a Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă va afla pe 9 septembrie prima sentinţă în procesul în care este acuzat că le-a ucis şi violat pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu.

Tudorița Măceșanu are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că Alexandra este în viaţă.

„Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea. Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu, în exclusivitate la Antena 3

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare