sursa foto:  playtech.ro

Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru, îi declară război lui Nuțu Cămătaru: ‘Mă bat cu el legat la ochi’

După ce Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, a dezvăluit că Daniel Emanuel Dan s-a ales cu porecla Manu Bombardieru fiindcă vinde petarde, acesta din urmă îi declară război.

Manu Bombardieru, ginerele lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, îl provoacă pe Nuțu Cămătaru.

Un pasaj din cartea intitulată „Viața lui Nuțu Cămătaru/Dresor de lei și de fraieri”, semnată de Codin Maticiuc, face referire la Manuel Daniel Dan, cunoscut sub numele de Manu Bombardieru. Codin Maticiuc descrie un moment în care se afla, alături Nuțu Cămătaru, la nunta uneia dintre fiicele lui Sile. Nași erau Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta, sora mai mare a miresei. Autorul cărții relatează că, la un moment dat, Nuțu i-a transmis să nu se lase indus în eroare de porecla ”Bombardieru” și să nu-l prezinte pe Manu ca și cum ar fi un „ciumeg”. Nuțu i-a spus lui Maticiuc că acesta s-a ales cu porecla respectivă pe când era încă foarte tânăr și vindea petarde și artificii pentru Revelion, scrie Cancan.

„Această discuție a fost la nunta cumnatei mele mai mici, unde am fost naș împreună cu soția mea”, a spus ”Bombardieru”. Acesta este de părere că Nuțu Cămătaru ar fi fost deranjat din cauza faptului că lăutarii cântau mai mult la masa nașului și ar fi suferit o frustrare care l-ar fi determinat să-i atragă lui Maticiuc atenția să nu-i facă o imagine favorabilă în cartea ce urma să fie publicată.

„Nu înțeleg de unde este frustrarea asta a lui față de mine. Mi se pare normal, dacă avea să-mi zică ceva despre ce zice el, smardoială sau ciumegăreală, să-mi spună în față. El nu este însă în măsură să-mi dea mie note. Nuțu este un interlop fără fapte, care, personal, nu a bătut pe nimeni, sau cel puțin nu știu eu. Pe mine mă recomandă faptele mele”, a spus Manu Bombardieru.

„Eu îl știu altfel pe acest Nuțu, de când eram copil și mergeam cu tata la târg, pe la Călugăreni, în preajma sărbătorilor de iarnă. Se cumpărau una-alta, pentru casă. Porci, chestii de Crăciun. Eu de acolo îl știu și nu pot să-l văd ca pe interlopul României”, a mai povestit Bombardieru.

Manu spune că este pe stradă de 25 de ani și că i-a bătut pe mulți dintre cei care „l-au contestat”. Dintre aceștia, „unii au mers la autorități, alții pe la spitale”, a mai afirmat bărbatul. Ca urmare, Manu spune că, dacă vrea, Nuțu Cămătaru poate să-l pună la încercare, în condițiile în care este dispus să se bată cu liderul interlop și „legat la ochi”.

În același timp, Manu ”Bombardieru” susține că este un om de afaceri respectabil, cu investiții mari în domeniu imobiliar, iar numele lui a fost asociat de presă în mod greșit cu clanul Cămătarilor. „Singura mea legătură cu ei este faptul că sunt căsătorit cu Nicoleta Balint, fiica lui Sile. Eu cu socrul meu m-am văzut foarte puțin, din anumite motive care nu au depins de noi, iar cu fratele lui, Nuțu, chiar nu am nicio legătură. Nici măcar nu am numărul lui de telefon”, a mai spus Manu Bombardieru.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare