sursa foto:  agerpres.ro

Marcel Ciolacu, după ce Daniel Ghiță a semnat proiectul inițiat de Diana Șoșoacă: ‘I-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că motivul pentru care deputatul social-democrat Daniel Ghiţă a semnat proiectul de lege depus în Parlament de senatoarea Diana Şoşoacă este acela că „i-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc”.

 

Senatoarea a depus un proiect de lege prin care cere „denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina”, ratificat prin Legea nr. 129/1997. Mai exact, aceasta cere ca România să anexeze mai multe teritorii ale Ucrainei.

Președintele Camerei Deputaților  a fost întrebat dacă deputatul PSD Daniel Ghiţă va primi vreo sancţiune pentru că a semnat un proiect depus în Parlament de senatoarea Diana Şoşoacă care prevede anexarea de către România a unor teritorii din Ucraina.

E un partid mare în care anumiţi colegi îşi asumă. Vom vedea la vot. În momentul în care proiectul de lege vine la vot, votul se discută cu liderul de grup. Nu e primul caz în care un deputat îşi asumă semnătura pe un proiect, dacă nu şi-o retrage până când ajunge la vot, şi pe urmă votează altfel. Sunt ferm convins că domnului Ghiţă i-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc„, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare