sursa foto:  facebook

Marcel Ciolacu: ‘Manipularea va funcţiona în continuare, iar va fi record de infectări’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi seara, că numărul românilor care se vor prezenta la alegerile locale va fi „semnificativ”.

El a spus că se aşteaptă ca zilele viitoare cifrele privind cazurile de COVID-19 să fie „manipulate” şi astfel să se atingă un nou record.

Sunt convins că va apărea iar record de infectări. Manipularea va funcţiona în continuare. Oamenii sunt determinaţi să meargă la vot. Am mers în perioada asta prin ţară şi lumea doreşte să meargă la vot şi oamenii vor merge la vot, fiindcă este „safe” dacă respecţi regulile respective.

Sunt ferm convins că primarii, indiferent de culoare politică, vor organiza cum trebuie aceste alegeri şi vor ţine distanţarea socială necesară. (…) S-a manipulat şi în Polonia că vor veni 25% la vot, au fost peste 40% la vot. O să fie un număr semnificativ de români, neaşteptat de mare, care vor merge la vot.Liderul PSD le-a cerut românilor să meargă la urne şi să sancţioneze prin vot ceea ce consideră aceştia, a declarat Ciolacu la Antena 3, notează agerpres.ro

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare