sursa foto:  agerpres.ro

Marcel Ciolacu, mesaj ferm: Coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor din Ministerul Justiţiei

Propunerea făcută de reprezentanţii Ministerului Justiţiei, privind pragul de 9.000 de lei la abuzul în serviciu, va fi susţinută de coaliţia de guvernare, a transmis miercuri printr-o postare pe facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

”Am luat act de răspunsul Ministerului Justiţiei la solicitarea pe care am făcut-o şi de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce priveşte abuzul în serviciu”, a arătat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor din Ministerul Justiţiei.

Ministerul Justiției anunță că va susţine un prag de 9.000 de lei la infracțiunea de abuz în serviciu

”Am discutat şi cu premierul Ciucă şi ne vom însuşi amendamentele la această lege”, a conchis Ciolacu.

Senatorii au votat, miercuri, în plen, un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal, precum şi a altor acte normative, iniţiat de Guvern la sfârşitul anului 2022, care a introdus, printr-un amendament depus în comisia juridică, un prag valoric pentru abuzul în serviciu în cuantum de 250.000 de lei. Proiectul a fost votat cu 79 de voturi pentru, 25 de voturi împotrivă şi 11 abţineri, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare