Mare atenție! Acest gest vă poate duce direct la închisoare

Atenție mare, români! Potrivit unui proiect de ordonanță de urgență care așteaptă să primească undă verde din partea Guvernului,  românii care fac aceste gest riscă amenzi uriașe, dar și închisoarea. 

Mai exact, cei care folosesc voucherele de vacanță pentru a achiziționa diverse servicii înafară de cele de turism vor risca până la trei luni de închisoare sau o amendă penală. Această măsură se poate lua doar dacă de pe urma faptei se va obține un profit material sau financiar.

Aceeași pedeapsă se va aplica și unităților de turism care vor accepta voucherele de vacanță pentru alte servicii înafară de cele care țin de turism intern, scrie avocatnet.ro

În prezent, voucherele de vacanță se pot folosi numai pentru a cumpăra pachete de servicii turistice în interiorul României. Potrivit prevederilor actuale, angajații nu au voie să vândă voucherele de vacanță primite. În caz contrar, aceștia vor fi amendați cu 14 puncte-amendă. 1 punct de amendă reprezintă un salariu minim brut pe țară.

Luând în calcul salariul minim brut din 2019, amenda ar echivala cu 29.120 de lei.

 

Vezi și:EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Tăriceanu: Ar putea fi ‘devorat’ de DNA! Undă verde din partea liberalilor

Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

O bancă importantă din Romania vrea să atragă mai mulți clienți! A lansat un nou credit ipotecar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare