sursa foto:  cars.ro

Mare atenție! Săptămâna viitoare se aplică legea! Ce amenzi vor fi anulate începând cu această dată

Vești bune pentru români! Săptămâna viitoare se aplică această lege. Documentul a fost publicat deja în Monitorul Oficial la finalul lunii iulie.

Mai precis, Legea nr. 203/2018 privind măsuri de eficientizare a achitării amenzilor contravenționale a apărut miercuri, 25 iulie, în Monitorul Oficial.

Conform noii legi care se aplică de săptămâna viitoare, dacă agentul constatator al contravenției nu scrie în procesul-verbal și codul numeric personal al celui care a încălcat legeaprocesul-verbal va fi considerat nul.

Prevederile acestui act normativ se vor aplica începând cu 24 august 2018.

„Lipsa uneia dintre menţiunile privind numele şi prenumele agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, codul numeric personal pentru persoanele care au atribuit un asemenea cod, iar, în cazul persoanei juridice, lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constată şi din oficiu”, se arată în legea citată.

Vezi și Precizări pentru milioane de români! Reacție EXCLUSIVĂ de la Ministerul Muncii, după declarațiile făcute de ministrul Olguța Vasilescu, la Antena 3!

SURSE! Se pregătește MEGA-tranzacția ANULUI pe piața de retail din România

EXCLUSIV! Top 10 pensii speciale din România! 9 din cei 10 beneficiari sunt foști magistrați! Cine este „intrusul”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare