sursa foto:  reteauadestiri.ro

Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Marian Godină îl umilește pe un fost șef al Poliției Ploiești! După ce fostul comisar-șef Gabriel Pantaia a încercat să-l pună la punct pe Godină, acesta din urmă i-a dat o replică acidă.

Godină spune că Pantaia „nici măcar să scrie nu știe” și a promis că „începând de azi, îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie”.

„Supărat nevoie mare pe postarea mea de aseară, un fost comisar șef, fost șef al Poliției Municipiului Ploiești, s-a gândit să mă pună la punct, arătând că nici măcar să scrie nu știe. Din fericire, dumnealui e pensionat. Din nefericire, ca el sunt mulți încă activi. Dar începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie. M-am cam săturat să îmi fie rușine din cauza unora care ne fac de râs și îsi bat joc de polițiștii care își fac această meserie cu pasiune.
https://www.facebook.com/gabriel.pantaia”, scrie, pe Facebook, Marian Godină.

Vezi și

EXCLUSIV Monstrul din Caracal nu ar fi acționat singur! Legătură-bombă: ‘M-am întâlnit cu un băiat’

EXCLUSIV Greșeala gravă pe care o pot face autoritățile în cazul crimelor din Caracal! Urmele fetelor s-ar putea pierde pentru totdeauna

A ieșit la iveală! Ce avere are fostul șef STS, Ionel Vasilca

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare