sursa foto:  https://observator.tv

EXCLUSIV Greșeala gravă pe care o pot face autoritățile în cazul crimelor din Caracal! Urmele fetelor s-ar putea pierde pentru totdeauna

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Mâceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani).

Totuși, el refuză să dezvăluie unde sunt cadavrele fetelor, ducând anchetatorii pe piste false. Astfel, deși suntem în a patra zi de când a fost capturat monstrul violator, până la această oră, conform surselor Bugetul.ro, nu există nicio urmă de sânge, nicio rămășiță umană care să dovedească faptul că Alexandra și Luiza au fost omorâte.

O eroare gravă a anchetatorilor ar fi să îl creadă pe cuvânt pe „Popică”, să accepte moartea fetelor, iar copilele să nu fie date în consemn la frontieră, facilitând astfel scoaterea din țară a acestora.

Bugetul.ro le-a solicitat celor de la Poliția Română, precum și reprezentanților Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) o reacție în acest sens, dacă fetele mai sunt date în consemn la frontieră, dacă au fost date și de când.

Până la această oră, nu am primit, însă, niciun răspuns, deși am încercat să-l contactăm și telefonic pe purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Surse ne-au declarat că Gheorghe Dincă ar putea oricând să-și schimbe declarația, iar până atunci, în „cazul în care vorbim de o rețea de proxeneți, Alexandra și Luiza ar putea fi scoase din țară, dacă nu s-a întâmplat deja acest lucru”.

Vezi și Dumitru Coarnă răstoarnă cazul crimelor din Caracal! Alexandra ar putea fi în viață

Există suspiciunea ca Dincă face parte dintr-o rețea de proxeneți

Șeful Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, Dumitru Coarnă, ne-a confirmat, sâmbăta trecută, că ar putea fi vorba de o rețea de proxeneți.

„Da, este posibil (n.r. – să vorbim de o rețea de proxeneți). Eu suspectez că a avut și complici. O să vedem ancheta”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă, înainte ca Gheorghe Dincă să recunoască faptul că le-a ucis pe Alexandra și Luiza.

De la Caracal la Corabia, doar 41 de kilometri

Cel mai apropiat punct de trecere a frontierei față de Caracal este Corabia. Acesta se află la doar 41 de kilometri.

De altfel, Corabia era frecventată des de Gheorghe Dincă. Luni, anchetatorii l-au dus pe Dincă în această zonă, dat fiind că el a susținut că a aruncat trupul Luizei în Dunăre.

Zeci de eleve de liceu, obligate să se prostitueze în Caracal, în 2012

În anul 2012, zeci de eleve de liceu din Caracal au fost obligate să se prostitueze de o rețea interlopă din Caracal.

Ancheta a scos la iveală faptul că printre clienții fetelor se numărau oameni de afaceri români, militari americani de la baza de la Deveselu și cetățeni asutrieci, care se aflau, la acea vreme, în județul Olt pentru lucrări hidrotehnice.

Vezi și Rețea de proxenetism în Caracal! Zeci de eleve, obligate să se prostitueze!

Fetele erau șantajate de proxeneți cu filmări pornografice. Potrivit anchetatorilor, una dintre eleve a relatat că a întreținut peste 500 de raporturi sexuale cu austrieci veniți în Olt pentru lucrări hidrotehnice.

Mai mult, aceasta a spus că atâ ea, cât și celelalte victime erau plătite cu sume cuprinse între 70 și 400 de lei. Cea mai mare parte din bani ajungeau în schimb la proxeneți.

Faptele s-au petrecut în intervalul ianuarie 2011 – ianuarie 2012.

Vezi și EXCLUSIV De ce s-au legat polițiștii pentru a-l aresta pe monstrul din Caracal: ‘N-avem urme de sânge, nu avem cadavru’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare