Marius Budăi iese la rampă:”Oamenii de genul acesta nu au ce căuta în politică! Vor să desfiinţeze salariul minim”

Reprezentanții Guvernului au insistat pe lângă celelalte formațiuni politice să semneze un ” Pactul  național pentru bunăstarea românilor”, dar îndemnul premierului a rămas suspendat în aer.

În ciuda afirmațiilor recente ale președintelui Klaus Iohannis și a prmierului desemnat Ludovic Orban că PNL nu se va atinge de pensiile românilor, acutalul guvern își manifestă scepticismul în privința sincerității acestora.

„Nu-i cred. Este simplu. Nu-i cred. Premierul desemnat tocmai a anunțat ieri că scutirile de impozit, date de PSD, sunt niște tertipuri populiste. Orice venit trebuie impozitat. Ce înseamnă asta? Înseamnă că vor introduce impozitul pe pensiile de sub 2.000 de lei și vor reintroduce 5,5% CAS. Nu am cum să îi cred. Până ieri strigau sus și tare că nu sunt bani, acuma sunt bani că suntem în campania electorală. Nu am cum să îi cred. (…) Când mințim, când spunem că avem bani? Sau când spunem că dăm? După doi ani de strigat sus și tare că nu sunt bani, vi acum și spui că sunt bani și dai? Când ai mințit? Atunci sau acum? Oamenii de genul acesta nu au ce căuta în politică. Cândva au mințit”, a declarat Marius Budăi recent la postul de televiziune România TV.

„Vor să desfiinţeze salariul minim (noul guvern – n.r.), adică să ne aducă cumva la un nivel de sclavagism modern. Am luat decizia aseară, într-o discuţie cu doamna premier şi cu domnul ministru Teodorovici ca mâine dimineaţă (miercuri – n.r.) să punem în transparenţă publică o Hotărâre de guvern prin care vom majora salariul minim pe economie cu 100 de lei, aşa cum scrie în programul de guvernare”, a anunţat Budăi, astăzi la Botoşani, aceasta fiind o altă afirmație care alarmează și alimenteează și mai mult neliniștea.

Vezi și

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare