sursa foto:  facebook

Mark Zuckerberg se pune la adăpost! Patronul Facebook își construiește un buncăr secret în Hawaii

Mark Zuckerberg, investește o sumă colosală de bani în ferma sa din Hawaii pentru a avea un buncăr subteran. Proprietatea patronului din Hawaii va avea un buncăr subteran gigant, căsuțe în copac și multe altele.

O sursă familiară cu planurile de dezvoltare ale proprietății CEO-ului Meta, arată că pentru a duce la bun sfârșit investiția este nevoie aproximativ 100 de milioane de dolari. Această cifră se adaugă celor 170 de milioane de dolari pe care Mark Zuckerberg i-a dat deja pentru a achiziționa proprietate.

Proiectul în derulare al miliardarului implică un adăpost subteran, planificat să se întindă pe 5.000 de metri pătrați, care ar fi situat sub pământ între cele două clădiri principale ale proprietății, potrivit Wired. Clădirile principale, pline cu săli de conferințe și lifturi, se vor lăuda cu o suprafață totală de 57.000 de metri pătrați, cu facilități precum piscine, căzi cu hidromasaj și un teren de tenis în apropiere. În planurile proprietății erau căsuțe în copac și alte structuri. Pentru a nu depinde de nimeni, Mark Zuckerberg dorește ca proprietatea să aibă facilități pentru autosuficiență în ceea ce privește puterea și hrana.

Vezi și: DNSC trage semnalul de alarmă: Unele pagini sau conturi de Facebook compromise sunt folosite de atacatori pentru a propaga tentative de fraudă

Mark Zuckerberg, fondator, președinte și director executiv

Mark Zuckerberg este fondatorul, președintele și CEO-ul Meta, pe care l-a fondat inițial sub numele de Facebook în 2004. El este responsabil pentru stabilirea direcției generale și a strategiei de produs pentru companie. În octombrie 2021, Facebook a devenit Meta pentru a reflecta toate produsele și serviciile sale din familia sa de aplicații și pentru a se concentra pe dezvoltarea experiențelor sociale pentru metavers – trecând dincolo de ecranele 2D către experiențe captivante precum realitatea augmentată și virtuală pentru a ajuta la construirea următoarei evoluții în tehnologia socială.

Programatorul și antreprenorul american Mark Zuckerberg a câștigat notorietate internațională ca fondator și CEO (2004–) al Facebook, un site web de rețele sociale care a devenit cea mai mare rețea socială din lume. Facebook a fost fondat în 2004 de Zuckerberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz și Chris Hughes, toți studenți la Universitatea Harvard. În 2006, Zuckerberg a refuzat o ofertă de cumpărare de 1 miliard de dolari de la Yahoo!; în anul următor, Facebook a încheiat un acord cu Microsoft prin care compania de software a plătit 240 de milioane de dolari pentru o participație de 1,6% la Facebook. După oferta publică inițială de acțiuni a Facebook în 2012, valoarea netă a lui Zuckerberg a fost estimată la peste 19 miliarde de dolari.

Citește și: Vești proaste pentru fanii Facebook și Instagram! Rețelele sociale ar putea deveni cu plată în Europa

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare