sursa foto:  playtech

Mărturiile se întorc împotriva prințului Harry! Informațiile despre consumul de droguri îi pot lua dreptul de a locui în SUA

Mărturiile făcute în cartea sa „Spare”, despre consumul de droguri din adolescență, se întorc împotriva prințului Harry. Ducele de Sussex riscă să-și piardă dreptul de a locui în SUA din cauza acestor dezvăluiri făcute în cartea sa de memorii.

 

 

 

Considerat rebelul Casei Regale din Marea Britanie, prințul Harry a făcut câteva mărturisiri uluitoare în cartea sa de memorii, „Spare”, de la un conflict care a devenit fizic cu fratele său, la vorbe care l-au rănit din partea tatălui și până la a recunoaște că pe când avea 17 ani a încercat cocaina.

Acesta și-a amintit cum, acum 20 de ani, în timpul Jubileului de Aur al bunicii sale, un membru al staff-ului regal l-a adus de urgență într-un birou, după ce un jurnalist a pus întrebări Palatului despre legăturile prințului cu drogurile.

De asemenea, acesta a recunoscut că pe când învăța la Eton, fuma tutun și canabis și bea chiar pe terenul de golf de la Castelul Windsor.

Prințul Harry a mărturisit inclusiv în timpul interviului cu Gabor Maté, la începutul acestei luni, că a considerat mult timp drogurile halucinogene drept o parte „fundamentală” a vieții sale. Și că l-au ajutat să facă față vicisitudinilor vieții.

„Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt la fel de fericit cum mi s-a părut la ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar ăsta era scopul meu. Să simt. Să fiu diferit”, a mărturisit Harry despre încercarea lui cu cocaina.

Prințul Harry și-ar putea pierde dreptul de ședere în SUA
Potrivit unui expert juridic, care a făcut declarații în exclusivitate pentru Page Six, prințul Harry riscă să-și piardă viza de America pentru că a recunoscut că a consumat substanțe interzise, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat cu mult timp în urmă.

„O admitere a consumului de droguri este, de obicei, un motiv inadmisibil”, spune fostul procuror federal Neama Rahmani pentru Page Six. „Acest lucru înseamnă că viza prințului Harry ar trebui să fie refuzată sau revocată pentru că a recunoscut că a consumat cocaină, ciuperci și alte droguri”, a mai spus Rahmani, adăugând că: „Nu există nicio excepție pentru utilizarea recreativă”, scrie b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare