sursa foto:  bcnews.com

Masini in valoare de sute de mii de euro, blocate in garajele Politiei de Frontiera. Vehiculele se devalorizeaza rapid

Sute de mii de euro sunt blocate în garajele Poliţiei de Frontieră, în condiţiile în care maşinile depistate la graniţă ca fiind furate sunt puse sub sechestru până la finalul procesului penal, iar proprietarii pierd, astfel, mare parte din valoarea autovehiculului.

„Imediat după ce sunt indisponibilizate, aceste autoturisme sunt introduse în camerele de corpuri delicte de la structurile teritoriale şi rămân acolo pe toată perioada cercetărilor. De cele mai multe ori, ei declară că au cumpărat autoturismul de la un proprietar sau că au cumpărat-o în sistem leasing şi nu au mai achitat acele rate. Ultimele două exemple sunt maşini exclusiviste care depăşesc 50.000 de euro. Una dintre ele a fost furată din Belgia, pe când ce-a de-a doua, din Norvegia”, a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Alexandra Glăvan.

Conform datelor oficiale, în ultimele două săptămâni la frontierele României au fost depistate 11 autovehicule raportate furate. Valoarea acestora depăşeşte 280.000 de euro.

În 2019 au fost depistate peste 230 de vehicule ca fiind furate. Un număr de 185 dintre acestea au fost autoturisme cu valoare mare pe piaţă. Vorbim despre autoturisme care depăşesc cu uşurinţă 50.000 de euro, potrivit mediafax.ro

 

Vezi și:

Masini in valoare de sute de mii de euro, blocate in garajele Politiei de Frontiera. Vehiculele se devalorizeaza rapid

Rareș Bogdan, anunț despre candidatura sa la Primăria Capitalei. Ce ar face dacă Iohannis i-ar cere acest lucru

Evali – o nouă afecțiune indusă de țigara electronică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare