McDonald’s apare într-un nou oraș din România! Anunță deschiderea restaurantului cu numărul 100 în țara noastră

McDonald’s apare într-un nou oraș din România! Anunță deschiderea restaurantului cu numărul 100 în țara noastră.

În urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, McDonald’s deschide primul restaurant din Drobeta-Turnu Severin.

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, anunță deschiderea celui de-al 100-lea restaurant în România. Amplasat în incinta Severin Shopping Center, pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 78, noul restaurant de tip Drive-Thru este primul din Drobeta-Turnu Severin și face parte din planul de expansiune al companiei pentru anul 2023.

Investiția noului McDonald’s s-a ridicat la aproximativ 1.5 milioane de euro și reafirmă angajamentul companiei pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și cele două stații de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

„Inaugurarea restaurantului 100 la Drobeta-Turnu Severin este un prilej de bucurie și mândrie pentru noi. Celebrăm zâmbetele și amintirile pe care le-am împărtășit cu clienții noștri la fiecare comandă.

Noul McDonald’s marchează un capitol semnificativ în evoluția noastră în România și reprezintă angajamentul nostru de a oferi experiențe plăcute clienților și oportunități de angajare comunităților din care facem parte. Ne întărim promisiunea de a crește alături de cei care ne calcă pragul în fiecare zi, continuând să investim în inovații și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor acestora”, a declarat Melo Hili, Developmental Licensee pentru McDonald’s în România.

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant își va întâmpina clienții într-un cadru prietenos, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 80 locuri pe terasă.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 și non stop pe linia de drive.

Încă din 1995, când a fost deschis primul restaurant McDonald’s din România, compania a continuat să se dezvolte, devenind o prezență familiară în peste 30 de orașe și localități din țară, oferind, în prezent, peste 5.400 de joburi pentru români.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 100 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 53 restaurante cu McDrive și 57 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare