sursa foto:  digi24.ro

Medicul Emilian Imbri atrage atenția: ‘Toți cei care vin dinspre Italia, Spania și Turcia, sunt potențiali purtători de virus care vor intra în țară nestingheriți și îi vor îmbolnăvi în primul rând pe cei nevaccinați’

Medicul Emilian Imbri trage un semnal de alarmă. El a explicat, la B1 TV că toate persoanele care sunt internate în prezent în ATI sunt pacienți infectați cu SARS-CoV-2 care nu au fost vaccinați.

Mai mult decât atât, medicul susține că există și persoane tinere internate în stare gravă, cu forme severe de COVID-19, care nu au fost imunizate.

Varianta Delta, mai periculoasă și mult mai contagioasă

„Există deja, pe siteurile de specialitate, o informații cum că tulpina Delta este, pe lângă foarte contagioasă, este mult mai periculoasă decât ce am avut, Alpha.

Toți cei care sunt, în prezent, în ATI, nu sunt vaccinați. Cei care ajung în ATI, și sunt și oameni tineri în ATI în momentul de față și este un semnal de alarmă.

Informațiile care vin din zona medicală atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă această tulpină”, spune medicul Emilian Imbri.

Medicul Emilian Imbri a precizat că o modalitate prin care varianta Delta se răspândește în țara noastră o reprezintă și persoanele posibil infectate ce sosesc în țară, care împrăștie virusul, cele mai vulnerabile categorii rămânând tot cei nevaccinați anti-COVID.

„Toți cei care vin dinspre Italia, Spania și Turcia și se întorc în țară, fie să viziteze locurile natale fie revin din concediu, sunt potențiali purtători de virus care vor intra în țară nestingheriți și îi vor îmbolnăvi în primul rând pe cei nevaccinați”, a mai adăugat medicul Emilian Imbri, la Actualitatea cu Tudor Mușat, informează b1tv.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare