sursa foto:  ciao.ro

Medicul Monica Pop pune punctul pe i: ‘Acest vaccin e încă un vaccin experimental până în 2022 sau 2023. În niciun caz nu oprește răspândirea coronavirusului’

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală,  a declarat că vaccinul anti-COVID nu va opri nici boala și nici răspândirea ei.

 

”Vaccinul nu va rezolva problema de răspândire a virusului în niciun caz. Va putea rezolva asta în timp, nicio epidemie nu s-a oprit brusc.

Monica Pop: Vaccinul nu va rezolva problema de răspândire a virusului

Să facem o comparație cu gripa. De 15 ani, există vaccin și s-a eradicat gripa? Nu.

Vaccinul nu oprește nici boala și nici răspândirea ei. Orice vaccinat se poate contamina, doar că riscul e ceva mai mic, dar orice vaccinat poate fi infectat.

Vaccinul ajută ca persoana care face boala să facă o formă mai ușoară, deși înțeleg că sunt și unii de decedați. Dar în niciun caz nu oprește răspândirea ei (…).

Pop: Acest vaccin e experimental până în 2023

În plus, până acum, niciun fel de decident nu a spus care sunt contraindicațiile vaccinului.

Eu sunt o pro-vaccinistă, dar acest vaccin e încă un vaccin experimental până în 2022 sau 2023”, a spus medicul Monica Pop, conform Antena3.ro.

Vezi și: Monica Pop: ‘Să fie foarte clar. Orice om care se vaccinează, poate face boala. Nu înțeleg la ce este folositor acest certificat de vaccinare’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare