sursa foto:  weforum.org

Medicul Simin Aysel Florescu îi avertizează pe cei care refuză vaccinarea: ‘Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață? Vor să tremure de frică pentru viața familiilor și prietenilor lor?

Managerul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, mesaj pentru antivaccinişti. Simin Aysel Florescu îi avertizează pe români că în curând spitalele se vor umple din nou cu pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Medicul avertizează că tinerii şi vârstnicii care au refuzat să se vaccineze sunt persoanele care vor umple în curând, din nou, spitalele. Simin Aysel Florescu le recomandă românilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, dacă nu vor să moară sau să fie legaţi de un tub de oxigen pe viaţă.

” ‘Suntem pe val’, îmi spune medicul sef de garda de azi, Elena N…. ‘pe valul 4’, adaugă ea, râzând nervos……Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI.

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale. Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru ca ” nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți???? Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frica de ” efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?? ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați???? Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa ” credeti”, ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic. Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.
Și atunci de ce nu va vaccinati???????

Hai, pana nu va ia ca din oala. Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate. Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți.

Noi v-am spus…..”, a transmis managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală, conform româniatv.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare