sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Mega – surpriză! Ce job are acum Irina Tănase, iubita lui Dragnea

România, 2018. Prețurile s-au triplat în ultimul an, guvernul s-a schimbat de 3 ori și a înregistrat performanțe care tind spre un zero barat, salariile au scăzut sau au rămas pe loc, pensiile oamenilor de rând sunt la fel de jenante ca și până acum, elevii pică bacul pe capete și au un singur vis: să plece din țară cât mai repede posibil.

În acest context sumbru, partidul care a înregistrat cel mai mare scor obținut vreodată la alegerile din România democrată, a organizat un mare congres pe 10 martie, unde au participat cei mai importanți lideri politici. Adică cei în mâinile cărora se află viitorul acestei țări. În urma dezbaterilor intense, care au transmis către public un mare nimic, singura (non)știre cu care a rămas opinia publică este că Irina Tănase, iubita de 25 de ani a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost la Congres, așezată în primul rând, între Gabriela Firea și Carmen Dan. Trei blonde și toate trei…

De 3 zile numai despre asta se vorbește. Pe posturile de ȘTIRI, la toate emisiunile care se doresc a fi serioase! Nu în ziarele de tip tabloid, unde este firesc să se insiste pe un subiect de acest tip. Nu vorbim despre faptul că profesorii sau medicii sunt nemulțumiți că li s-au servit din nou minciuni populiste și că salariile au crescut iarăsi în stil PR, pe hârtie și la televizor. Nu vorbim despre milioanele de probleme din această țară sau măcar despre olimpicii care s-au întors cu medalii la gât sau despre cercetătorii români care lucrează la lucruri care pot schimba lumea în bine. Nu! Vorbim fără să mai avem simțul ridicolului despre Irina Tănase.

Simultan, doamnele din PSD nu ratează nicio ocazie să o ridice în slăvi pe tânăra domnișoară, iubită a șefului lor. Asta ne amintește de epoca în care liderii comuniști se închinau la specialista în chimie, Elena Ceaușescu. Peisajul acesta trist cu presă și politicieni, capabili să genereze doar non-știri, în urma congresului celui mai mare partid din România, arată o întoarcere în timp și o decandență masivă pe toate palierele. Arată că non-valoarea a acoperit total valoarea care este pierdută undeva într-un alt film.

Cu ce se ocupă, cea pe care Liviu Dragnea dorește să o transforme în Prima Doamnă? După modelul din Occident, desigur… cu proiecte umanitare. Ne spune chiar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare, a adăugat Gabriela Firea.

Poate că ar trebui ca înainte de organizarea evenimentelor, politicienii și doamnele lor ar trebui să înceapă să lucreze la umanitatea din interiorul lor și să se gândească măcar puțin că nu este vorba doar despre ei, ci și de noi restul, datorită cărora ei există în acele poziții.

Citește și…

Bomba din Guvern! Minciuna populistă despre salariile medicilor! Ce le-a ascuns Guvernul românilor

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

Prejudiciu URIAȘ! Procese grele între statul român și cel mai cunoscut club din România! Un fost ministru, și el implicat! Procurorii SUSPECTEAZĂ un abuz în serviciu

Un șeic din Abu Dhabi vine în România: Ce afacere vrea să preia în schimbul a 200 de milioane de euro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare