sursa foto:  Facebook

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

Lovitură de teatru! Kaufland România face publice imaginile care răstoarnă situația! Gigantul a transmis, pentru Bugetul.ro, imaginile care arată cum a fost plasat șoarecele pe raftul cu produse lactate, din cadrul Kaufland Arad, zona Lebăda.

Cu privire la clipul video ce a circulat pe rețelele de socializare, din data de 10 martie 2018, cu imagini cu un șoarece ce ar fi fost surprins în magazinul Kaufland din Arad, compania Kaufland România revine cu noi detalii care dezvăluie condițiile în care a avut loc incidentul și care vin să consolideze poziția companiei față de această campanie orchestrată, spune Kaufland.

Vezi și Scandal MONSTRU! Kaufland RECIDIVEAZĂ! Ce s-a întâmplat AZI

Potrivit imaginilor video extrase de pe camerele de supraveghere din magazinul Kaufland din Arad, șoarecele a fost plasat în magazin, la raftul de lactate, înainte de a fi filmat.

Compania Kaufland România reia poziția sa fermă față de clipul video:

,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”

Vezi și Prejudiciu URIAȘ! Procese grele între statul român și cel mai cunoscut club din România! Un fost ministru, și el implicat! Procurorii SUSPECTEAZĂ un abuz în serviciu

Un șeic din Abu Dhabi vine în România: Ce afacere vrea să preia în schimbul a 200 de milioane de euro

Sunt vizați toți cei care posedă aceste mașini: Ar putea fi interzise în România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare