sursa foto:  agerpres.ro

Mesaj de ultimă oră transmis de președintele Klaus Iohannis: E un moment oportun să arătăm că Republica Moldova nu e singură

Este un moment oportun pentru a arăta că Republica Moldova nu este singură şi că Uniunea Europeană este alături de cetăţenii moldoveni în atingerea aspiraţiilor europene îndreptăţite ale acestora, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, în drum către summitul Comunităţii Politice Europene, care se va desfăşura în Republica Moldova.

 

 

 

„Din Bucureşti, către Republica Moldova, împreună de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru o reuniune importantă a familiei europene unită în jurul valorilor sale. Este un moment oportun pentru a arăta că Republica Moldova nu este singură şi că Uniunea Europeană este alături de cetăţenii moldoveni în atingerea aspiraţiilor europene îndreptăţite ale acestora”, a scris şeful statului pe pagina de socializare.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la al doilea summit al Comunităţii Politice Europene, organizat în Republica Moldova, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

La reuniunea care va avea loc la Castelul Mimi, raionul Anenii Noi, şi-au anunţat prezenţa 47 de şefi de stat sau de guvern, preşedintele Consiliului European, preşedintele Comisiei Europene şi preşedintele Parlamentului European, transmite AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare