sursa foto:  caleaeuropeana.ro

Mihai Tudose îi ‘mitraliază’ pe Ludovic Orban, Florin Cîțu și Virgil Popescu: ‘Cum e cu ‘piața liberă’? Mai lăsați gargara cinică, voi, apostoli ai profiturilor nerușinate din energie!’

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, fost premier al României, a vorbit a declarat că plafonarea prețului gazelor la nivel european este o veste bună pentru noi, însă o veste proastă pentru unii.

Plafonarea prețului gazelor, o veste bună pentru noi… o veste proastă pentru unii!
Unii au sărit ca arși, ultima dată ieri, când noi, cei de la PSD, am cerut din nou discutarea de urgență a reglementării prețurilor la gaze și energie. Critica principală a fost că am fi… populiști, comuniști, retrograzi care nu înțeleg ,,binefacerile liberalizării“… Probabil că ei le înțelegeau biiine de tot!!!
Azi, 26 din cele 27 de state UE (excepția fiind rătăcita Ungarie) nu doar că au decis reducerea consumului de gaze cu 15%, dar au și cerut Comisiei Europene o evaluare urgentă a plafonării prețului gazelor. După consultarea țărilor membre, Comisia trebuie să vină cu propuneri concrete. Ce de „populiști” în UE!…
Când vezi goana după soluții a tuturor guvernelor europene (mai puțin al Ungariei, care și-a vândut pentru gaze ultima brumă de demnitate națională), când te confrunți la tine acasă cu falimentul strident al liberalizării pieței energiei, când piața nu doar că e distorsionată, ci disfuncțională, când spaima românilor sunt facturile la lumină și încălzire, când firmele încep să trimită oameni acasă – ei bine, în situația asta, mai lăsați gargara cinică, voi, apostoli (și beneficiari?) ai profiturilor nerușinate din energie!
Orban, Cîțu, Popescu… cum e cu ,,piața liberă”? Aud?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare