Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, reacționează! Ce spune șeful MAI după capturarea lui Cătălin Cherecheș

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a reacționat marți, după ce primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania.

Șeful MAI, Cătălin Predoiu, a ținut să le mulțumească partenerilor instituționali interni și externi, români și germani, pentru cooperarea avută.

Mesajul lui Cătălin Predoiu:

„Felicit şi mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal

Cherecheș Cătălin. De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale.

Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”.

Anunțul Poliției Române

În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare