sursa foto:  facebook

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea: Oportunităţile pe care le avem astăzi nu au existat niciodată în România

Oportunităţile financiare de astăzi nu au existat niciodată în România, a transmis joi Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, precizând că după acest exerciţiu financiar ţara noastră va arăta mult mai bine.

 

 

 

„Oportunităţile pe care le avem astăzi nu au existat niciodată în România. Cred că oricine poate să implementeze proiecte la nivelul UAT-urilor cu bani atât din programele naţionale, cât şi din proiectele cu fonduri europene. Sunt investiţii care ajung în comunităţile din România şi astăzi putem spune că avem cea mai mare resursă financiară pentru a putea să implementăm aceste proiecte.

Toate aceste lucruri vin cu eforturi, neajunsuri, fel şi fel de stări nervoase, dar convingerea mea e că le vom duce la bun sfârşit. România, după acest exerciţiu financiar, va arăta mult mai bine şi va avea oportunitatea de a implementa şi mai multe proiecte”, a transmis ministrul Adrian Veştea primarilor.

Potrivit ministrului Dezvoltării, pe cele două programe, PNDL I şi PNDL II, la nivelul judeţului Vrancea a existat o alocare de 1,322 miliarde lei. În total, au fost contractate 300 de proiecte, până în prezent suma implementată fiind de 1,110 miliarde lei.

Din cele 300 de obiective finanţate, 165 sunt deja finanţate şi au procese verbale de recepţie, în timp ce alte 135 de proiecte sunt la circa 90% din buget deja implementat, informează AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare