Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, ieșire de ultim moment: ‘Nu vom amâna creșterea contribuției la Pilonul II de pensii’

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a vorbit despre situația Pilonul II de pensii.

Marcel Boloş a declarat că ”nu vom amâna creșterea contribuţiei la Pilonul II de pensii, iar toate aceste speculații şi zvonuri nu ne aduc niciun beneficiu”.

Nu vom amâna creşterea contribuției la Pilonul II de pensii.
Am vrut să abordez direct o chestiune importantă pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a oferi claritate în legătură cu deciziile ce se iau la nivel de Guvern. Toate aceste speculații și zvonuri nu ne aduc niciun beneficiu.

”Problema sustenabilității deficitului rămâne deschisă”

Problema sustenabilității deficitului rămâne deschisă și implică identificarea unor soluții care să fie cuprinse în strategia fiscal-bugetară. Tocmai de aceea, echipa MF analizează cu atenție diferitele opțiuni care sunt prezentate la nivelul coaliției de guvernare și calculează impactul pe care îl pot genera. Deciziile adoptate vor fi prezentate de coaliție.
Ce pot să vă asigur este că orice act normativ care va avea semnătura instituției noastre va respecta trasparent toate etapele de elaborare, avizare și aprobare.”, a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare