sursa foto:  antena3.ro

Ministrul Marius Budăi, mesaj, în această seară, pentru toți pensionarii: ‘Se vor face plăți și în week-end’

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Constantin Budăi, a făcut o serie de precizări pentru toți pensionarii din România.

Într-o intervenție telefonică făcută în această seară, ministrul Marius Budăi le-a transmis tuturor pensionarilor din țara noastră că pensiile nu vor întârzia.

Mai mult, potrivit anunțului făcut de Marius Budăi la România TV, nu va exista nicio întârziere, pentru că se vor face plăți în week-end.

Marius Budăi: „Nu vor întârzia pensiile”

„Nu vor întârzia pensiile, ca de fiecare dată m-am asigurat și se va respecta calendarul 1-15 ale lunii, cum a fost și de Paști sau alte sărbători. Le mulțumesc și factorilor poștali că au înțeles și vor recupera, se vor mai găsi și în week-end, deci se va respecta calendarul.

Nu va fi nicio întârziere, pentru că se vor face plăți și în week-end. Dacă mergem pe un calendar de 15 zile, mai avem și zile de week-end, dar se recuperează și ne încadrăm în graficul asumat”, a precizat Marius Budăi.

Când se virează pensiile pe cardul bancar în luna iunie

În fiecare lună, pensiile se achită pe card „în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni”, conform informațiilor transmise de Casa de Pensii.Așadar, și în această lună, pensiile vor fi virate pe card în data de 12, dar nu mai târziu de 13.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare