marius budai

sursa foto:  stirileprotv.ro

Ministrul Muncii, Marius Budăi, pune cruce unei majorări salariale pentru profesori: Se pune în pericol atragerea fondurilor din PNRR

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, pune cruce unei majorări salariale pentru profesori, în contextul grevei cadrelor didactice.

Marius Budăi a afirmat, la Antena 3 CNN, că o majorare salarială făcută acum ar pune în pericol atragerea de fonduri europene, prin PNRR.

Ce a spus Marius Budăi

Nu tratăm educația ca la piață. Dumnealor sunt cu grila de salarizare la nivel de 2022. Faptul că legea salarizării este la reformă în PNRR, ne pune în situația ca de acum, până la 1 ianuarie, când vrem să intre în vigoare noua lege a salarizării, să nu putem opera modificări, asupra anexelor legii, adică să ieșim de peste nivelul de 2022.

Noi am dat în 2022 foarte bine majorări, și acum la început de an, care au adus cadrele didactice la nivelul din 2022, însă pe această perioadă, dacă am face acest lucru, se pune în pericol atragerea fondurilor din PNRR”, a declarat ministrul Muncii.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare