sursa foto:  news.ro

Ministrul Nelu Tătaru, spulberat în direct! ‘Avem’

La doar câteva minute după ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că doar la Direcția de Sănătate Publică București există o centrală telefonică și de aceea sunt probleme la DSP-urile din țară, un medic rezident de la DSP Timiș a spulberat afirmația șefului MS .La DSP Timiș, medicii spuns că au toate dotările necesare.

Contactat de Digi24, medicul de la DSP Timiș a răspuns imediat la telefon și a dezvăluit că în cadrul instituției există câteva telefoane.

Mai mult, doctorul respectiv a precizat că DSP Timiș are aparatura necesară pentru a se lupta cu coronavirusul, că sunt 12 oameni la muncă, doar că este foarte mult de lucru.

Când a fost întrebat dacă există o centrală telefonică la DSP Timiș, medicul a precizat că există câteva telefoane la care să răspundă.

Avem câteva telefoane la care răspundem. Da, bineînțeles (n.r. – avem aparatura necesară). Avem suficiente calculatoare, avem și personal, doar că e mult de muncă”, a afirmat medicul respectiv, la Digi24.

Nelu Tătaru a acuzat lipsa centralei telefonice în provincie

Anterior, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut o dezvăluire incredibilă, vineri seara, într-un dialog cu jurnalistul Claudiu Pândaru.

Acesta a declarat că nicio Direcție de Sănătate Publică din provincie nu are centrală telefonică.

Întrebat câte DSP-uri din afara Bucureștiului au centrală telefonică, ministrul Nelu Tătaru a dezvăluit că doar Capitala are centrală telefonică.

„Nu, doar Bucureștiul are. Trebuie să înțeleg că DSP-urile au dus greul”, a afirmat, la Digi24, Nelu Tătaru.

„Problema la DSP era volumul mare de lucru și lipsa centralei”, a mai spus Tătaru.

Vezi și

SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare