Mircea Badea îl desființează pe Florin Cîțu: ‘Trebuie să fii ușor psihopat’

Jurnalistul Mircea Badea l-a ironizat pe premierul Florin Cîțu, după ce acesta din urmă a declarat că își dorește ca românii să se urce pe autostradă la Constanța și să ajungă lejer la Viena, pentru a-și bea cafeaua.

Badea se întreabă dacă Guvernul Cîțu a aflat că între timp s-au inventat avioanele.

Să te urci în mașină la Constanța, să bei cafea la Viena, trebuie să fii ușor psihopat. Ei au aflat că între timp s-au inventat avioanele? Eu îl susțin pe domnul Cîțu”, a afirmat Mircea Badea, la Antena 3.

Ce a declarat Florin Cîțu:

„Vreau ca românii să se urce pe autostradă la Constanța și să ajungă lejer la Viena să bea o cafea. Vreau să trecem Carpații cu autostrada, e foarte important pentru mine. Trebuie să unim România: și Ardealul și Moldova și Muntenia să fie unite și prin autostrăzi. E important, că așa le dezvoltăm pe toate”, a spus Cîțu.

Trebuie să dezvoltăm România. Trebuie să legi aceste regiuni. Și ele se vor dezvolta natural. Nu trebuie să faci vreun plan național. Toată lumea vine cu un plan național de dezvoltare. Eu nu cred în așa ceva – planuri pe 20-30 de ani care îți spun investim aici, aici. Nu. Capitalul se duce acolo unde randamentul e cel mai mare. Oricât de interesanți și inteligenți am fi noi, nu știm mai bine decât persoanele private – cei care-și asumă riscul, până la urmă, ce să facă cu banii lor. Noi doar trebuie să le creăm niște condiții în care să dezvolte”, a explicat premierul.

Vezi și

EXCLUSIV Cutremur în sistemul bugetar, după ce s-a aflat că există angajați care cumulează ilegal pensia cu salariul! Directorul ANIF: ‘Este o situație fără precedent’

Bani în plus pentru polițiști! Se acordă până la sfârșitul lunii iunie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare