Miruna Pascu l-a îndemnat pe Vlad Pascu să-i toarne pe toți: ‘Asta e ceea ce trebuie să facem’

În interceptările DIICOT, Miruna Pascu apare îndemnându-și fiul, pe Vlad Pascu, să-i toarne pe tinerii cu care a petrecut la petrecerea cu droguri din Vama Veche.

Amintim că înainte să ucidă, cu mașina, doi tineri în localitatea 2 Mai, Vlad Pascu a petrecut cu droguri.

Aflat sub influența drogurilor, el s-a urcat la volan și a omorât doi tineri. Apoi a fugit de la locul accidentului.

Miruna Pascu: Deci, fiecare trage pentru el, mama. Asta e ceea ce trebuie să facem.

PASCU MIRUNA: Vezi, că s-ar putea să-i cheme pe toți copiii ăia cu care tu ai fost în Vamă. Și despre care al căror nume, eu habar n-am.

VLAD: Da. Ăia, n-au ce să spună nimica.

PASCU MIRUNA: Da. Nu știu. Mai vedem ce spunem noi despre ei. Dacă ne ajută. Că, îți repet. Să știi, că lucrurile nu pot rămâne la nivelul la care tu crezi că poți să duci tu chestia asta în spinare. Că ceilalți, stai că au fost drăguți. Nu mai există soluția asta.

VLAD: Dar, nici n-am luat în calcul.

PASCU MIRUNA: Asta-ți spun. Deci, trebuie să… Ne pare foarte rău. Asta e situația. Deci, fiecare trage pentru el, mama. Asta e ceea ce trebuie să facem.

VLAD: Mda.”, se arată în referatul de arestare transmis de procurorii DIICOT la instanţă, conform Adevărul.

Miruna și Vlad Pascu sunt, în prezent, în arest preventiv: ea – la București, el – la Constanța. De asemenea, alte trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile în dosarul lui Vlad Pascu. Trei tineri sunt acuzați că alimentau cu droguri grupul de prieteni ai șoferului teribilist.

În urma audierilor, Vlad Pascu a recunoscut că îi cunoaște pe cei trei. Acesta a precizat procurorilor de unde lua drogurile și ce fel de substanțe consumau.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare