sursa foto:  mitropolia-banatului.ro

Mitropolitul Banatului a intervenit de urgență: Am organizat acolo să funcționeze cantina pentru a putea prepara hrană caldă pentru persoanele care sunt izolate!

Mitropolia  Banatului împarte pachete celor ce se află în izolare.

Mitropolitul Banatului, Ioan Selegean, a anunțat că Mitropolia s-a sesizat pentru ajutorarea celor aflați în centrele de izolare dar și pentru procurarea unor dezinfectanți pentru 30 de școli.

„Încă de când a început această criză, am răspuns alături de autoritățile locale. Am dus mâncare acolo unde erau cei izolați. La ora 12 noaptea m-a sunat doamna prefect, am răspuns, în momentul acela am făcut cele ce trebuiau. La cantina școlii noastre teologice, am chemat personalul de la administrație și am organizat acolo să funcționeze cantina pentru a putea prepara hrană caldă pentru persoanele care sunt izolate.  Cei de la ISU, veneau și o distribuiau”, a informat ÎPS Ioan Selegean.

„De asemenea, am aflat că la Inspectorat nu se află substanțe pentru dezinfectare. Am reușit să găsesc o firmă la București, care are un depozit de asemenea produse și a adus pentru 30 de școli aceste produse ”, a adăugat ÎPS Ioan Selegean.

Vezi și Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

SURSE Ce medicamente li se administrează pacienților diagnosticați cu coronavirus, de la ‘Matei Balș’

EXCLUSIV Un profesor de la ASE, în carantintă la domiciliu, după ce s-a întors de la Roma! Reacția rectorului Nicolae Istudor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare