sursa foto:  ciao.ro

Monica Pop, atac la Raed Arafat și la Guvern: ‘Nu trebuia ținut nimeni în casă. Suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani’

Doctorul Monica Pop a lansat un nou atac dur la adresa Guvernului și, implicit, la cea a lui Raed Arafat, șeful DSU, și unul dintre factorii decidenți în măsurile anti-Covid-19.

Pop a declarat că nu trebuia să fie nimeni ținut în casă și că suntem singura țară care și-a ostracizat bătrânii, lăsându-i să iasă din casă doar două ore pe zi.

„Este dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părere mea.

Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore.

Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere și continuă”, a declarat dr. Monica Pop, la Antena 3.

Întrebată dacă crede că va mai veni valul patru al pandemiei de COVID-19, Monica Pop a spus că speră că nu.

Dacă mai vine valul patru, înseamnă că tot ce am făcut până acum este zero”, a spus Pop.

Vezi și Încă o revoluție doar în declarații? Lucian Bode revine cu promisiunea făcută la preluarea mandatului de ministru de Interne!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare