sursa foto:  qmagazine.ro

Mutare făcută de PSD azi! Un pachet de legi legate de plafonarea prețului la energie

Astăzi Partidul Social Democrat va propune un pachet de legi pentru plafonarea prețului la energie. Anunțul a fost făcut, marți seara, de către Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD.

În cadrul emisiunii „Subiectiv”, difuzată de Antena 3, Grindeanu a spus că PSD va propune miercuri un pachet de legi referitoare la plafonarea prețului la energie, o soluție pentru criza facturilor uriașe primite de români în ultima vreme de la furnizori.

Trebuie să plece acasă toți. Păcatul originar a plecat de când președintele României n-a dat mandatul de a formă Guvernul celui care a câștigat alegerile în speță PSD-ului”, a declarat Sorin Grindeanu.

Noi, mâine, o să ieșim cu un pachet de legi legate de plafonarea prețului la energie, asemănător cu ceea ce se întâmplă în Spania. Colegii mei au lucrat foarte mult la el. Și vom face apel la toți ceilalți.

Pe Citu și Guvernul Citu îl va da jos PSD, când va da Curtea Constituțională decizia respectivă. Domnul Citu până pe 15 octombrie oricum trebuie să vină în Parlament pentru că este guvern minoritar. A plecat USR. Deci oricum trebuie să vină pentru un vot de încredere, pe care noi nu îl dăm”, a mai precizat acesta.

Vezi și

EXCLUSIV Scurtcircuit în Ministerul de Interne, în mandatul lui Lucian Bode! Ancheta în cazul polițistului-campion de la Trupele Speciale, luată de la zero!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare