sursa foto:  glsa.ro

Mutare șoc la SRI! Cine-i va lua locul lui Coldea

În luna ianuarie a acestui an, generalul Florian Coldea, directorul operativ al SRI, a fost suspendat din funcție ca urmare a dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță. Acesta a arătat dovezi prin care a demonstrat că și-a petrecut vacanțele alături de familia șefului SRI. În urma anchetei, Coldea a fost oficial repus în funcție, dar acesta a cerut să fie trecut în rezervă.

Până la această dată nimeni nu i-a luat locul, dar potrivit unor surse EVZ, în locul generalului Florian Coldea, în funcția de prim-adjunct al SRI va fi numit tânărul Dan Valentin Căpșună, deși în ultima vreme se speculase propulsarea lui Adrian Ciocârlan.

Vezi și Incendiar! Înțelegerea neștiută dintre Iohannis și PSD

Căpșună ar fi condus până acum o unitate centrală din cadrul Serviciului, cea de contrainformații, iar înainte ar fi avut atribuții la unitatea care se ocupă de ofițerii deplin conspirați ai SRI.

Spre deosebire de Coldea, care are 4 stele, generalul Căpșună are doar una, oferită de Traian Băsescu în 2011, potrivit B1.ro. De asemenea, sursa citată mai scrie că acesta ar face parte din tabăra anti-Coldea.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare