sursa foto:  timponline.ro

Mutare-surpriză a fraților ‘Dedeman’! Cum i-ar putea lua fața lui Ion Țiriac

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii celui mai mare business dezvoltat de antreprenori români, pregătesc o mutare-surpriză, cu care i-ar putea lua fața lui Ion Țiriac.

Astfel, patronii Dedeman sunt pregătiţi să scoată din conturi 150 milioane euro, pentru a achiziţiona clădirea gigant de birouri din Cluj – The Office. Pe fir ar fi intrat şi Ion Țiriac, care îşi doreşte la rândul său achiziţionarea clădirii de birouri.

Totuşi, favoriţi în cursa de achiziţionare a clădirii emblematice din Cluj ar fi fraţii Pavăl, care în întreaga existenţă a companiei de bricolaj, au marcat un profit cumulat de aproximativ un miliard de dolari.

Disponibilitatea la investiţii a acestora provine şi din faptul că cei doi antreprenori şi-au achiziţionat din fonduri proprii terenurile unde funcţionează magazinele, astfel încât resimt o presiune scăzută din partea băncilor.

Anunţul privind disponibilitatea fraţilor Pavăl de a plăti o sumă atât de mare vine după ce nu mai departe de luna decembrie a anului trecut, aceştia au cumpărat 23% din acţiunile producătorului de aluminiu Alro Slatina, în schimbul a 107 milioane euro, potrivit capital.ro

 

Vezi și;

Vești mari! O parte din această categorie de angajați ar putea lucra și după vârsta de pensionare

Lovitură în plin pentru Elena Udrea! Cu ea în Costa Rica, afacerile din România se prăbuşesc

Vești extraordinare pentru acești bugetari! Eugen Teodorovici a semnat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare