sursa foto:  romaniatv.net

Nicușor Dan face promisiunea anului 2021! Dacă nu se ține de cuvânt, poate spune adio unui nou mandat

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, face o promisiune care, dacă nu va fi respectată, îl va costa, fără doar și poate, un viitor mandat de edil.

Acesta a anunțat că, până la final de 2021, va moderniza o parte dintre „conductele care azi sunt responsabile de cele mai multe avarii”.

Începem procedurile pentru modernizarea rețelei de termoficare a Capitalei. Vom aloca 90 de milioane de euro din fondurile Primăriei Capitalei și 300 de milioane de euro din fonduri europene, cu care putem reabilita în total 260 de kilometri de rețea primară de termoficare. Vom lucra cu prioritate în zonele cele mai afectate, pe mai multe tronsoane și cu mai mulți constructori.

Vom avea mâine, 19 ianuarie, ora 16.00, o primă întâlnire cu companiile specializate în lucrări pentru rețelele termice. O a doua întâlnire va avea loc marți, 26 ianuarie, ora 16.00. Companiile care doresc să participe sunt rugate să își anunțe intenția la Primăria Municipiului București, cabinetul primarului. Am chemat deja 8 companii dintre cele prezente pe piață, toate au confirmat, dar subliniez că discuția nu este închisă doar la ele.

Vrem să elaborăm caietul de sarcini după discuții cu constructorii, pentru a lămuri și evita încă din acest moment problemele care pot să apară în etapa de implementare. La începutul lunii februarie, vom putea prezenta date concrete despre demararea lucrărilor și ritmul estimat de lucru, iar până la sfârșitul anului 2021 vom moderniza o parte dintre conductele care azi sunt responsabile de cele mai multe avarii.”, a anunțat Nicușor Dan.

Amintim că, în plină iarnă, mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă, din cauza unor avarii.

Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare