sursa foto:  economica.net

Nicușor Dan iese la rampă: ‘Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea’

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis un mesaj în care afirmă că actuala administrație plătește datorii din urmă cu doi ani. 

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureştenilor de fosta administraţie Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani. Vreau să îi asigur pe toţi cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii şi lucrări deja executate, că relaţia noastră cu ei este una corectă. Şi aşa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea oraşului”, a scris primarul general, pe Facebook.

El a menţionat că principalul obiectiv al primelor sale luni de mandat a fost să reclădească încrederea.

„Pentru ca Bucureştiul să devină oraşul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociaţiile profesionale, ONG-uri şi, mai ales, cetăţeni. Pentru colaborare este nevoie de ÎNCREDERE. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea”, precizează Nicuşor Dan.

Citește și:

SURSE Noi audieri la DNA, după dezvăluirile făcute de Bugetul.ro! Cel vizat: un fost șef din Poliția Capitalei!

Cutremur pe piața bancară! Băncile îngheață sau închid conturi bancare și vă sechestrează banii, până când actualizați datele cu caracter personal!

Atenție! Amenzi de până la 5000 de euro pentru toți cei care încalcă aceste reguli

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare