sursa foto:  aktual24.ro

Noi dezvăluiri grele despre Mălin Bot! Ce sponsori ar avea și care ar fi, de fapt, scopul său

Noi dezvăluiri grele despre Mălin Bot! Unii protestatari #Rezist au intervenit în scandalul dintre Bot și Sandu Matei, protestatarul care a lovit un bătrân, luându-i apărarea celui din urmă.

Aceștia susțin că jurnalistul ar avea un scop bine pus la punct și sponsori externi. Bugetul.ro vă prezintă astăzi capturi de pe rețelele de socializare, în care autorii acestora îi aduc acuze incendiare lui Mălin Bot.

Un protestatar #Rezist anunță că Bot vrea să înființeze o organizație politică și că acum face turul țării în vederea stabilirii filialelor viitorului partid.

„Cand inghetam si-mi curgeau mucii in Piata Victoriei, in toata iarna lui 2017, alaturi de toti prietenii mei, dl oportunist sef Bot se credea pe cai mari la Romania Libera si nu trecea pe acolo, ca avea alte treburi in biroul calduros unde credea ca va ramane pe vecie..L-a dat repede afara patronul RL, Adamescu jr, iar colegii lui Sabin Orcan, Silviu Sergiu si Mircea Marian nu l-au luat cu ei la nou infiintata Newsweek Romania pentru ca stiau cate parale face individul asta ieftin.
Dovada, ca imediat i-a atacat pe toti fostii colaboratori, ca orice individ cu caracter mic si josnic.
Asa a facut si acum cu Sandy Matei, ajungand sa-l ameninte ca „il ajuta sa se sinucida civic..”
Atat cu individul Bot, chiar daca unora va este simpatic, neuitand insa a va spune ca acum face turul tarii, pentru a stabili filiale in orasele mari in vedea infiintarii unei organizatii politice.
Mai acu’ ceva vreme bietul Bot manca din ce-i dadea o pantofareasa din Timisoara si drept multumire statea la poza, ca maimuta, dar acum este boss, ca are sursa de lovele”, dezvăluie un utilizator de Facebook.

Vezi și Reportaj. Între parfum de tei întârziat, valuri, nori și praf de pușcă

Un altul susține că Mălin Bot ar avea sponsori din Ungaria și că i-a furat iubita de 21 de ani.

„Mai tin minte ca ai mai spus si ceva de Rezistenta Timisoara, dar ce nu ai precizat era faptul ca ti-am oferit acolo rol de editor pe pagina si te-am dat afara dupa ce ai inceput sa te dai la fosta mea iubita, actuala in perioada respectiva care are 21 de ani asa ca fapt divers, si sa incercati sa imi inscenati tot felul de lucruri si sa o plimbi cu banii primiti de la sponsorii tai prin Ungaria chiar de ziua Ungariei in timp ce te plangeai ca nu prea ai bani ca trebuie sa mergi in Timisoara pe al ANAF si viata e grea. Nici atunci nu m-a deranjat asa tare doar ca imediat dupa ai inceput sa iti promovezi o plecare la Milano pe Rezistenta Timisoara ceea ce mi s-a parut execrabil, asta pentru ca este execrabil, te las pe tine sa descifrezi de ce, dar chiar nu cred ca ai capacitatea mentala sa realizezi.

Acum vad ca incepe sa se certe si cu Sandu Matei. Spun doar atat, de cand s-a bagat in viata mea personala si a plecat cu fosta mea iubita de 21 de ani el avand 42 deci cumva si-a gasit jumatatea, nu prea mai vorbesc cu oamenii care inca il sustin de prin Timisoara, deci tot ce a facut a fost sa ma indeparteze si asta vad ca incearca sa faca si cu Sandu Matei. De asta am scris acum, pentru ca nu mi se pare corect ce se intampla”, susține el.

Vezi și Cătălin Ioniţă a fost înlocuit! Cine este şi ce avere are noul şef al Poliţiei Române

Ponta pregăteşte pasul următor: Cine este şi ce avere are omul pe care Pro România îl vrea premier

Detalii nespuse! Unde lucrează nora Vioricăi Dăncilă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare