sursa foto:  romaniatv.net

Noi informații despre ACCIDENTUL ÎNFIORĂTOR în care a fost implicat un cunoscut jurnalist! Ce spune Sorin Roșca Stănescu

În urmă cu două zile, Sorin Roșca Stănescu oferea informații, în premieră, despre un accident înfiorător. SRS dezvăluia că Bogdan Comaroni, cunoscut jurnalist, ar fi rămas fără un braț, în timp ce ajuta o rudă să taie un pom.

Roșca Stănescu a anunțat, vineri, că mâna dreaptă a lui Bogdan Comaroni a fost salvată de medicii de la Spitalul de Urgență din București.

„Cunoscutul jurnalist a suferit un accident extrem de grav. Pentru a-și salva viața, s-a apărat cu brațul drept de cuțitul unui fierăstrău electric iar toate aparențele sugerau că mâna sa dreaptă nu mai poate fi sudată chirurgical. Spre bucuria lui dar și a familiei și prietenilor, operația chirurgicală a reușit. Între timp, Rareș Bogdan de la Realitatea TV, împreună cu Cozmin Gușă au decis să-i creeze un post de colaborator permanent al Realității TV lui Bogdan Comaroni.

Vezi și Anunț teribil al lui Sorin Roșca Stănescu! Ce a pățit un cunoscut jurnalist

Toți cei care îl cunosc și îl apreciază îi doresc să iasă cu bine din spital și să depășească perioada grea de convalescență”, scrie SRS, pe corectnews.ro.

De asemenea, Rareș Bogdan a ținut să le mulțumească, pe pagina de socializare, medicilor care i-au salvat brațul lui Comaroni.

„Mulțumim Domnului Dr. Lascăr și Doamnei Dr. Sebeș pentru eforturile depuse.
Bogdane, „Ursule Carpatin” suntem cu tine și te așteptam in mijlocul nostru!”, a scris Bogdan.

Vezi și Reacția VIOLENTĂ a lui Rogozin! Cum i-ar fi numit, de fapt, vicepremierul rus pe români

Amenda care aproape închide o televiziune! 3 MILIOANE de euro pentru remarci homofobe

Atenție! Ce impozit, pe care îl plătesc toți angajații, SCADE de la 1 ianuarie 2018

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare