sursa foto:  digi24.ro

Nou val de disponibilizari ! Guvernul Orban pregateste concedieri masive

Guvernul dă startul concedierilor pentru că, „din ianuarie 2017, până în prezent, au fost angajaţi peste 60.000 de bugetari, cei mai mulţi pe baza carnetului de partid”, spune Ludovic Orban. Primii bugetari care vor pleca acasă vor fi anunţaţi în curând.

Hotărârile de Guvern încă nu au fost aprobate astfel încât să fie reorganizate ministerele şi numărul acestora să fie redus de la 26 la 16. Prin această comasare, se vor opera primele concedieri. Numai la Ministerul Dezvoltării urmează să plece 255 de angajaţi acasă, potrivit Antena 3. 35 de poziţii de conducere vor fi desfiinţate şi vor fi mai puţini secretari de stat care vor coordona, alături de ministru, toată activitatea instituţiei.

La Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, urmează să plece acasă 300 de angajaţi. Ministerul Justiţiei pregăteşte o evaluarea şi urmează să vină cu o nouă schemă de personal şi o serie de disponibilizări. Şi la restul ministerelor vor avea loc asemenea evaluări şi analize, urmând să se ia o decizie în cadrul Executivului anunta dcnews

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare