sursa foto:  opiniedecarei.com

O importantă bancă PLEACĂ din România! La ce să se aștepte clienții

O veste a picat ca un trăznet pentru clienții unei importante bănci din România. Anunțul că aceasta are în  are în plan să vândă toate activele din regiunea noastră, până în 2020, aici fiind incluse și cele din România i-a panicat pe cei cu conturi la această instituție.

Este vorba despre Piraeus Bank, cea mai mare bancă grecească, iar această măsura are rolul de a reduce nivelul împrumuturilor neperformante.

Anunțul a venit chiar de la noul director general al Piraeus Bank, Christos Megalou, transmite Reuters. Puși în gardă, clienții băncii au cerut explicații, astfel că jucătorul din România a ținut să clarifice lucrurile.

Vezi și URIAȘA avere a lui Cristian Boureanu, fostul parlamentar cercetat pentru lovirea unui polițist

„În măsura în care va exista un context favorabil şi interes din partea unor investitori strategici, iar Piraeus Bank România va fi preluată până în 2020, tranzacţia va fi benefică pentru toate părţile implicate, inclusiv pentru clienţii băncii. Când un investitor decide să preia o companie, el are în vedere conservarea şi mai apoi extinderea portofoliului de clienţi. Prin urmare, clienţii Piraeus Bank România îşi vor continua relaţia contractuală în condiţii normale”, au declarat pentru Libertatea reprezentanții Piraeus Bank România.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.